Projekter

2023-2024 – En passende, positiv forstyrrelse?
Med kr. 218.125,- fra Region Midts pulje til Sundhedsfremme kan Danske Plejehjemsklovne og institutionerne Bygmarken og Grankoglen sætte gang i samarbejdsprojektet “En passende, positiv forstyrrelse?”, der skal undersøge om beboerne på Bygmarken og Grankoglen gennem samvær med plejehjemsklovnene kan træne og øve deres evne til relationsdannelse. Formålet er at øge beboernes generelle trivsel og deres mentale sundhed. Beboerne på Grankoglen har et udviklingshandicap og Prader Willi Syndrom. Beboerne på Bygmarken har et udviklingshandicap og tillægesdiagnoser som autisme eller ADHD – og ved høj alder kan der tillige forekomme demenslignende symptomer. Projektet afvikles i et tæt samarbejde mellem institutionernes faste personale og Danske Plejehjemsklovne.

2022-2024 – Kultur i fællesskab
Danske Plejehjemsklovne er projektdeltager i Mapias projekt “Kultur i fællesskab”, der ønsker at bringe de deltagende kulturinstitutioners tilbud helt ud på plejehjemmene. Projektet er støttet af Region Midt og projektdeltagerne er Moesgård Museum, Det Grønne Museum, Den Gamle By, Viborg Museum, Kunsthal Silkeborg Bad samt Danske Plejehjemsklovne.
I samarbejde med dramaturg og teaterpædagog Tanja Marcher er det målet at skabe en sanseforestilling målrettet plejehjemsbeboere med middel til svær demens.

2020 – Sammen om SMIL
Efteråret 2020 fik Danske Plejehjemsklovne kr. 125.000,- til at besøge 10 plejehjem to gange hver. Vi besøgte plejehjem i Lemvig, Sdr. Nissum, Ulfborg, Hornsyld, Juelsminde, Horsens  og Holsted. Coranas fortsatte hærgen betød at alle besøg blev gennemført som udendørs. Også besøgene i december.

Har du lyst til at støtte vores arbejde….?

Hjælp os på vej...

Danske Plejehjemsklovne tilbyder ældre og voksne på bosteder og plejehjem muligheden for at få besøg af professionelle plejehjems-klovne. Med hjælp fra dig er det gratis for bostederne og plejehjemmene – for plejehjemsklovne bør være for alle!
Læs mere og se billeder fra Danske Plejehjemsklovnes besøg

Bliv støttemedlem

Som støttemedlem er du vores ryggrad. Vi er stadig en lille forening, så vi har ikke en masse, vi kan tilbyde dig – ud over at et støttemedlemskab giver adgang til foreningens årlige generalforsamling. Det kan lyde træls – men her forsøger vi altså virkeligt at gøre en forskel: Vi gør det kort, og vi gør det hyggeligt!

Linket her fører dig direkte til indmeldelse i foreningen

Donér via Mobilepay

Du kan støtte Danske Plejehjemsklovnes arbejde ved at sende en donation via MobilePay. Det er supernemt!

Du bestemmer et beløb, og så skriver du Danske Plejehjemsklovnes MobilePay-nummer, der hvor du ellers taster et telefonnummer eller et navn.
Danske Plejehjemsklovnes MobilePay: 63 50 72

Vi er taknemmelige for bidrag af enhver størrelse!

Donér via bankoverførsel

Du kan nemt støtte Danske Plejehjemsklovnes arbejde med en donation af valgfri størrelse. Det gør du via din egen netbankløsning.

Du bestemmer beløbet, og så sætter du Danske Plejehjemsklovne som modtager.
Vores bankoplysninger er: Sparekassen Kronjylland 9395 0017390295

Du må gerne skrive “Donation” i besked til modtager-feltet.

Vi er taknemmelige for bidrag af enhver størrelse!

Donate - text below is in English

It is possible to give a donation without living in Denmark 🙂
We are truly greatful for any contribution. Every donation is helpful and is helping us bring “the joy of meeting a clown” to as many elderly people in nursing homes in Denmark as possible.

The information needed to donate:
Swift: KRONDK22
Iban: DK5493950017390295

Thank you 🙂
And a huge clown-hug!